top of page
Gamle Museet - tjenester

Et lite utvalg av tjenester tilpasset Fabrikken i Kvadraturen. 

Helt spesielle lokaler I Oslo Dronningensgate 4

Opprinnelig utformet som Astrup Fearnley's moderne museum. 

Fabrikken

Info Display

Skreddersydd presentasjon på UHDTV, gjerne med lyd. Informasjon og innhold samles i kompakt format som kan oppfattes der og da eller lastes ned så man kan ta med seg kveldens lekkerbisken på smartfonen. Presentasjoner kan streames via QR-kode eller få egen webside. 

Videomapping Scenografi

Dynamisk iscenesettelse er morsomt og uttrykksfull. Scenen kan forvandle seg bokstavelig talt på et øyeblikk. Sceneskift på ett blunk for artisten eller taleren. Flere elementer som forsterkere, talerstol og høyttaleranlegg forvandler scenen til et tredimensjonal videolandskap hvor høyttalerne pulserer i takt med musikken. På scenen har man alle tenkelige virtuelle leketøy.

 

Kunstutstilling

Fabrikken  har tatt over lokaler til et modern museum. Det er ikke så fjernt å gripe sjansen og skaper kunstneriske arrangementer. Kunsten gir oss kommunikasjon, illustrasjon og drømmer. Rammen er satt.

Instagram projektor

Morsomt sosialt eventlek via instagram. Gjestene kan ta bilder, tildele eventets #hashtag og automatisk sende bidene inn i videoscenografien eller andre bildemedier.

Lysdesign

Lysdesignen vår tar utgangspunkt i optiske muligheter - reflektert dramaturgi. Det setter den tematiske rammen, fremhever og beveger. Alltid i passende tempo og styrke i tråd med tema, sted og tid. 

Fotovegg i 3D

Kommer snart!

bottom of page