top of page

Tjenester & Filosofi

ANLEDNINGEN

Det er spennende å møte kunden og høre og ser hva anledningen og tematikken handler om.

Assosiasjoner tilføyer en frisk bris og tilgjengeliggjør budskapen på en større båndbredde, eller kortfattet og fokusert - akkurat som det behøves.

IDE

Det er anledningen som inspirerer. De rette nye ideer. Intensjonen omgjøres til plottet. Med sans for virksom kommunikasjon og opplevelser kan vi  fortelle historier og la andre delta og medvirke.

SCENOGRAFI &     DEKOR

Scenografi og design av scenebilde; en naturlig utvidelse av festlokalet gjennom lysdesign og videoprojeksjoner. Dekoren vår er ikke bare til pynt, men en mulighet til kontakt på nært hold. Tegn og rekvisitter som influerer kontinuerlig.

TEKST

Det ligger alltid tekst i bunn for nye og bedre ideer. Formulering er nøkkelen til kommunikasjon og opplevelser. Vi kan bidra til å fortelle din historie.

DESIGN

Mening, funksjon og riktig verktøy. Illustrasjoner i 2 og 3D, avstemt etter konsept. Logo, merker og varer. Designmanifest følges opp og tas til nye høyder.  hele. 

FOTOGRAFI

Flere fotografer med varierte spesialfelt. Klaus Jaeger: Objekter, abstrakt lysmanipulasjon og spennende landskaper. Veronica van Groningen: Fest, bryllup, familie og lune sosiale settinger. Rune Bendiksen er prisbelønt reklamefotograf, spesialist på folk og mat; det er det han elsker og kan best.

VIDEO

Videoproduksjon, presentasjoner, motion graphics, widescreen design, videovegger,  digitale infotegn, dynamiske scener og dokumentarinnslag. Underholdning og informasjon i riktig blanding. Skreddersydde, freske videoproduksjoner fokuserer, formidler og illustrerer.

LYD & MUSIKK

Lyd og musikk er vesentlig. Både kvalitet og utvalg. Nytelse skal aldri være for høyt eller lavt – men godt fordelt og en fryd for ørene. 

Musikk skaper fokus og stemning, trigger følelser. Det er ikke tilfeldig eller lettvint, vi bruker lydbølger med omtanke og klare mål.

bottom of page