top of page

Vi synes at lys er et veldig fint medium.

Den er rask, vektløs og fleksibelt.

Fra lyskastere, bak led skjermene og

levende bilder projisert på lerret av

alle slag.

 

Det er mange muligheter, og det er fleksibelt.  Det handler om bruk av velkjente komponenter på nye måter. Kunst og teknologi bryter baner og muliggjør kommunikasjon på nye måter. Vi bruker slike teknikker og kunstneriske konsepter til å underholde og inspirere, til å formiddle og imponere. Det er noe å ser på en firkantet stor tv som viser velkjent tv data og mobile firkant formater, som er nyttig og velfungerende, men ikke så veldig spesiell. Vi prøver nye veier, nye former for bruk av bilde. Farge, form og interaksjon utfolder seg utover de velkjente bikser og tillater nye inntrykk. Store 3 dimensjonale prosjeksjons glober, interaktive videoskulpturer, vortexkanoner, kaleidoskopiske interaktive vannskulpturer er noen av våre prosjekter , som skaper inntrykk og har alle forutsettninger til å informere eller formiddler budskap i tillegg. Oppmerksomhet er en økonomi. Estetikk er en verdi. 

Fremtiden er lyst

Erfaring fra mange medier og kreative arenaer

Vi har gjennomført ca.1500 arrangementer med oppdrag som ideutvikling, design, planlegging, markedsføring, kreativ innholdsproduksjon og fremføring av audiovisuellt mediainnhold på scene og i massemedier.  

Budskap Blir til Opplevelse

Yesss!

Utviklingen fortsetter. Også i arrangementsbransjen: Det er vanlig med banner, gobo logo og storskkjem projektor som pønsker ut powerpoint og videosnutter i samme firkant.  

  Vi leverer udiovisuelle innslag, lys og lyddesign for arrangementer og events  Integrert design, illustrasjon, presentasjon, dekor og lys.   

Videoinstallasjoner samt mapping i storformat.

Utviklingen fortsetter: Det er vanlig med banner, gobo logo og storskkjem projektor som pønsker ut powerpoint og videosnutter i samme firkant.       

infoart

infotainment

Infoart Dekor, VJ og interaktivitet smeltes sammen. Produktene våre er et sortiment  modulære av integrerte, interactive video mapping installasjoner, som gir selskaplslokalet og arrangementet nye muligheter.

 

Oppmerksomhet

har en økonomi-

Design gir verdi

Store 3 dimensjonale prosjeksjons glober, interaktive videoskulpturer, vortexkanoner, kaleidoskopiske interaktive vannskulpturer er noen av våre prosjekter, som skaper inntrykk og har alle forutsettninger til å informere eller formiddler budskap i tillegg. Oppmerksomhet er en økonomi, design er en verdi. 

bottom of page